Toneel-mix

Crescendo: Hartzeer bij de Hartliefs…

.

ÉÉN MIDDAG, DRIE TONEELVOORSTELLINGEN!

Toneelliefhebbers kunnen op 29 september hun hart ophalen in de Speulkoel in Anloo. In dit sfeervolle openluchttheatertje worden op die zondagmiddag in één programma maar liefst drie korte stukken (eenakters) opgevoerd, door enthousiaste amateurs van groepen uit Ekehaar, Gasselte en Gieterveen.

Toneelgezelschap DES, Kostvlies/Gasselte: DE GRUUNE BOER –  Marianne Braam  
Hendrik is een succesvolle boer met een megabedrijf. In de liefde heeft hij minder geluk. Daarom heeft hij zich opgegeven voor ‘Boer zoekt vrouw regionaol’. Hendrik ziet één van de vrouwen wel zitten: Janet. Zij is helemaal enthousiast van de groene levensstijl die ze op televisie en op social media tegen komt. Maar Hendrik en zijn bedrijf zijn alles behalve groen. Toch heeft hij veel voor haar over.

Toneelvereniging De Eekhof, Ekehaar: ‘T WARKT – Herman van der Aa
Willem heeft al vele baantjes gehad. Als uitzendkracht komt hij nu op een verzekeringskantoor   terecht en hoe dat gaat… Een Nedersaksisch blijspel in één bedrijf van de bekende toneelschrijver die een groot aantal dwaze komedies en revues op zijn naam heeft.

Toneelgroep Crescendo, Gieterveen: HARTZEER BIJ DE HARTLIEFS – Carl Slotboom, bewerking en regie André Rosing
Een sjiek restaurant, een gedekte tafel met een fles wijn in een koeler, glazen, borden, bestek en servetten. Een man en een vrouw die zich via een relatiebureau hebben leren kennen, ontmoeten elkaar hier voor het eerst…  Met deze eenakter, gebaseerd op ‘Coupe Royal’ van Carl Slotboom en geregisseerd door André Rosing won Crescendo in 2019 het eenakterfestival Kört & Goed van Huus van de Taol.

Drie eenakters in de Speulkoel Anloo. Zondag 29 september 14.30 uur. Entree € 12,50; Vrienden Speulkoel € 7,50, kinderen gratis. Reserveren: mail aantal plaatsen, telefoonnummer en adres naar speulkoel@rondommagnus.nl. Bij de ingang kunt u betalen (pin of contant).

Reacties zijn gesloten.